Neutralisatie Project 2018-1


Start datum: 15 november 2017

Eind datum:  gestart en lopend


Er zijn verschillende groepen met katten die we allemaal, één voor één willen laten steriliseren of castreren. Dus we hopen dat er mensen zijn die ons met een donatie willen ondersteunen om deze katten zo snel mogelijk te laten helpen. We zullen van iedere kat een nummer en een foto plaatsen zodat we hopelijk heel veel katten kunnen helpen en de straatkatten populatie omlaag kunnen krijgen op Kreta. Namens deze katten en ons alvast bedankt.


Alle katten die gesteriliseerd of gecastreerd zullen worden verblijven daarna een paar dagen in de dierenkliniek. Hierdoor weten we zeker als ze weer teruggezet worden op de plek waar ze gevangen zijn dat ze helemaal uit de narcose zijn en dat er geen ontsteking opgetreden is en dat de wond er goed uitziet.


Wij hebben hierdoor wellicht iets hogere kosten maar weten zeker dat ze het overleven en er geen hechtingen losspringen.


De prijzen die wij betalen zijn:

€ 30,- voor een castratie

€ 70,- voor een sterilisatie

 

Wij hopen dat er mensen zijn die ons met een donatie willen ondersteunen om deze katten te laten helpen.


U kunt uw donatie ovenmaken op:

NL78 RABO 0307 5976 79

ten name van:

Stichting Zwerfdieren Kreta


Vermeld u bij uw donatie aub:

PROJECT KATTEN 2018-1


Namens deze katten en ons alvast bedankt.Dankzij uw donaties hebben we tot op heden 13 straatkatten geholpen, blijf ons steunen en help ons nog meer katten te helpen.

5
5
8 en 9
12
1
1
2
2
3
3
4
4
10
13
6
6
7
11